De Alkmaarse horeca staat te springen om snel weer volop te kunnen draaien en zoekt hiervoor geschikte medewerkers.

Riepen we vorig jaar nog dat werken in de horeca een feestje was, helaas werd dit feestje opnieuw onderbroken door een derde lock-down.

Nu kunnen we eindelijk weer aan de slag en daarbij hebben we de juiste mensen nodig. De horeca in de regio Alkmaar is heel divers en biedt talloze mogelijkheden voor leuke (bij-) banen, zowel parttime als full-time. Werk je liever overdag of juist graag s’avonds? Door de week of in het weekend? Er zijn allerlei mogelijkheden, voor elk wat wils.

Loopbaan in de Horeca?

Kom werken in Alkmaar!

Het aanbod horecabedrijven in de regio Alkmaar is heel divers, van (cocktail-) bar en eetcafé tot fine dining en sterrenhotel, voor elk wat wils!  

Alkmaar staat bekend om de gezellige binnenstad met veel leuke barretjes en eettentjes. Maar ook in het buitengebied bevinden zich mooie horecalocaties. Kijk eens rond in het aanbod van vacatures, er zit vast iets voor je bij. Je wordt zorgvuldig gematched en er zijn tevens goede opleidings-en trainingsmogelijkheden. Dus ook mensen zonder ervaring en opleiding, maar met de juiste motivatie en instelling, zijn van harte welkom!  

Kijk snel wat de Alkmaarse ondernemers te bieden hebben en wie weet zien we je binnenkort in één van deze leuke bedrijven.

Alkmaar in cijfers.

Alkmaar staat bekend om de gezellige binnenstad met veel leuke barretjes en eettentjes. Maar ook in het buitengebied bevinden zich mooie horecalocaties.

109.896

Inwoners

399

Monumenten

282

Horecabedrijven

300+

Evenementen

Traditionele Italiaanse keuken

Bij Roberto bar e cucina wordt op traditionele wijze Italiaanse gerechten bereid, net zoals  bij een trattoria in Italië. Wij verwelkomen jou graag als nieuwe collega. Doe de talententest en groei met ons mee de toekomst in! 

Roberto Ovaleo

Capo proprietario

Fonduerestaurant ‘de Fransman’

Uit eten in Restaurant De Fransman is een ervaring op zich! … het historische hart van Alkmaar, op een steenworp afstand van de Kaasmarkt en de Waagtoren.

Karin Hiemstra 

Eigenaar

Er zit vast iets voor je bij!

Kijk snel wat de Alkmaarse ondernemers te bieden hebben en wie weet zien we je binnenkort in één van deze leuke bedrijven. Je wordt zorgvuldig gematched en er zijn tevens goede opleidings-en trainingsmogelijkheden. Dus ook mensen zonder ervaring en opleiding, maar met de juiste motivatie en instelling, zijn van harte welkom!

Medewerker spoelkeuken

Haarlem, NL

Bedrijfsleider restaurant

Haarlem, NL

Junior sous chef

Alkmaar, NL

Medewerker bediening en bar

Alkmaar, NL

Gratis inschrijven werkzoekenden.