Samenwerking vanuit je eigen kracht en invalshoek.

Werkgevers

Werkgevers: die geloven in de missie ‘Gelijke kansen voor iedereen’ en bereid zijn kandidaten te matchen met vacatures op basis van talenten in plaats van op basis van diploma’s, die geloven in de kracht van samenwerking en duurzame verandering in plaats van snelle groei, zijn van harte welkom zich aan te sluiten bij de  samenwerking.  

Strategie partners

Ook strategische partners zijn van harte uitgenodigd. Dit kunnen bijvoorbeeld instellingen en organisaties zijn die zich richten op een regionale verduurzaming van de arbeidsmarkt of de verbetering voor de maatschappelijk en sociale welzijn .

Integratiepartners

Iedere professional, specialist of organisatie die gespecialiseerd is in  het resultaatgericht en duurzaam ondersteunen en begeleiden van kandidaten en werkgevers, is bij deze uitgenodigd. Sluit je aan en doe mee!

Kennisontwikkelingspartners

Kennisontwikkelingspartners die in vele vormen van opleiders, docenten, leermeesters en professionals en organisaties op het gebied van kennis- talentenontwikkeling  actief zijn, verwelkomen we graag in de duurzame samenwerking.

Meld je direct aan als partner!

Naar contact

Word partner of donateur.

Partners

Partners zijn kritische partijen binnen de branche. Zonder hen wordt het bestaansrecht van de horeca beperkt en zonder horeca wordt het bestaansrecht van de partners beperkt. Ondersteuning van het programma betekent dus ondersteuning van je eigen continuïteit.

Donateurs

De horeca heeft een belangrijk sociaal-economische functie en is met meer dan 400.000 banen een belangrijke sector voor de werkgelegenheid.

Doneer nu en steun de ontwikkeling van gelijke kansen voor zowel ondernemers als werknemers.

Met jouw steun krijgen horeca ondernemers betere ondersteuning om de horeca tot een aantrekkelijke werkgeverssector te maken, Maak het verschil en word donateur

Succes van Horeca zoekt jou betekent succes op de strategische doelen.

Krapte op de arbeidsmarkt

Te weinig beschikbaar personeel is voor iedere branche funest. En als bedrijf in die branche ondervind je daar ook hinder van. Zo wordt er bijvoorbeeld minder bij jou afgenomen door personeelstekort of moeten jouw klanten hun deuren sluiten.

Hier gaan wij gezamenlijk iets aan doen. Door de krachten te bundelen en samen synergie te creëren, om zo horecapersoneel te enthousiasmeren voor onze mooie branche, te begeleiden in hun ontwikkeling én te koppelen aan werkgevers binnen ons netwerk.

Zo werken wij samen aan een stabiele horeca, voor medewerkers, gasten, werkgevers en alle stakeholders.

Lennart Maas

Week van de horeca

Partners van Horeca zoekt jou