Door en voor Horeca ondernemers.

‘Horeca Zoekt Jou’ is een initiatief door en voor ondernemers uit de horeca-sector. Samen organiseren wij de grote verandering op de aanpak van het sociaal kapitaal binnen de horeca.

Samen laten wij zien dat iedereen gelijke kansen heeft en dat de horeca bij uitstek dé plek is om je talent tot zijn recht te laten komen en je toekomst te bepalen.

Objectieve matching op talent en efficiënt georganiseerde arbeidsbegeleiding door samenwerkende (loopbaan)coaches en opleiders, zorgen voor een juiste fit tussen kandidaat en werkgever, waarin iedereen gelijke kansen heeft.

Wat je leeftijd, ras, voorkeur of geslacht ook is, door het matchen op talent en niet op diploma’s krijgen niet alleen geregistreerde werkzoekenden maar ook parttime werkenden, ZZP-ers, Huismannen/vrouwen, scholieren en nieuwkomers gelijke kansen op duurzaam werk.

Onze missie

Efficiënte en transparante samenwerking tussen organisaties en mensen.

Kansacademie is het P&O platform dat samenwerking, kennisuitwisseling en innovatie van arbeid organiseert.

Een samenwerkingsplatform waarin aanbieders van werk, van P&O-begeleiding en van kennisontwikkeling integraal samenwerken. De partners bundelen hun krachten bij het organiseren van duurzame en kansrijke arbeidsparticipatie voor iedere werkgever en iedere Nederlander, ongeacht afkomst, ras, geslacht of geloof in de visie van het overheidsprogramma ‘Leven Lang Ontwikkelen’.

Horeca zoekt jou is een initiatief van:

Ons platform.

Door het aantrekken en behouden van talent en door een betere aansluiting van kennis en vaardigheden te creëren zorgen we samen voor een duurzame en aantrekkelijke sector en een gezondere economie waar iedereen meer toekomstperspectief heeft.

40.000 opleidingen

Wij zorgen dat jij alle nodige kennis hebt om te beginnen met deze baan.

DIY of laat je begeleiden

Dankzij ons netwerk van integratie-partners, vind altijd  extra begeleiding.

Hulp bij al je vragen

Onze coaches, opleiders en integratiepartners helpen je op weg.

 

Match op wie jij bent

Horeca Zoekt Jou helpt je om werk te vinden op basis van wie jij bent.

Bereik meer

Wil je met ons samenwerken?

Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op

Meld je aan in deze regio’s.

Noord Holland Zuid

Noord Holland Noord

Naar contact